Челси назначи Кристофер Вивел за нов технически директор на клуба,

...
Челси назначи Кристофер Вивел за нов технически директор на клуба,
Коментари Харесай

Челси официално назначи нов технически директор

Челси назначи Кристофер Вивел за нов механически шеф на клуба, заяви ДПА. 36-годишният Вивел работеше до скоро за Ред Бул Лайпциг в родната си Германия, като отговаряше за селекцията и привличането на играчи във всички възрасти. Президентът на Челси Тод Боели съобщи, че Вивел ще бъде поддръжка за мениджъра Греъм Потър. 
 Челси контракти френски национал Челси контракти френски национал
" Доволни сме, че Кристофер поема тази значима управителна роля в клуба. Работата му в Германия и Австрия приказва сама по себе си. Уверени сме, че той ще продължи по впечатляващата си траектория нагоре и в Челси ", сподели Бьоли. " Той ще донесе солидна поддръжка за Греъм и ще играе значима роля, с цел да осъществя нашата визия за клуба ", добави той. " Челси построява най-вълнуващия план в световния футбол и съм извънредно горделив да се причисля към клуба. Има голям капацитет клубът да продължи да пораства, да се развива и да печели ", разяснява самият Вивел. 

Вивел изкара и 5 години в Ред Бул Залцбург, като шеф на отдела за селекция, като по неговото време в Австрия бяха привлечени Ерлинг Холанд и Карим Адейеми. Той е работил и като скаут за клуба от Бундеслигата Хофенхайм. Вивел наследява на поста някогашния вратар Петър Чех, който изкара три години в тази роля в Челси, само че си потегли през лятото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР