Челси дръпна с шест точки на Арсенал в битката за

...
Челси дръпна с шест точки на Арсенал в битката за
Коментари Харесай

Челси дръпна с шест точки на Арсенал в битката за топ 4

Челси дръпна с шест точки на Арсенал в борбата за топ 4
Отборът на Челси реализира най-малък триумф с 2:1 над Нюкасъл на,,Стамфорд Бридж “ в последна среща от съботния ден във Висшата лига.,,Сините “ започнаха предстоящо по-добре дуела и напълно скоро след първия съдийски сигнал поведоха в резултата. Дълго подаване на Давид Луис зад отбраната откри завърналия се след контузия Педро, който с грациозен удар трансферира излезлия напред вратар на,,свраките “ Мартин Дубравка за 1:0.

Вместо да натиснат своя противник и да убият интригата в мача, обаче, лондончани разрешиха на отбора на Рафаел Бенитес да се завърне в срещата в края на първата част. Центриране от ъглов удар на Мат Ричи бе засечено от Киърън Кларк, който изравни резултата в 40-та минута.

Втората полувреме стартира още веднъж по-добре за домакините, които възвърнаха задатъка си в 57-та минута, когато Еден Азар откри Уилиан, а той означи след превъзходен удар с десния крайник. До края съпротивителните сили на гостите понижиха и те не съумяха да доближат до освен това от почетна загуба.

Така Челси дръпна с шест точки пред петия в таблицата Арсенал, който позволи проваляне при визитата си на Уест Хем. Възпитаниците на Маурицио Сари се приближиха и на точка от третия Тотнъм, който приема вкъщи Манчестър Юнайтед в дербито на 22-ия кръг. Нюкасъл, от своя страна, остава в зоната на изпадащите на точка Кардиф, който е последният състав над чертата. Именно новакът е идващият противник на Нюкасъл в Премиършип, до момента в който Челси гостува на Арсенал. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР