Чеченският лидер Рамзан Кадиров разбира, че в Русия е започнал

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров разбира, че в Русия е започнал
Коментари Харесай

Пионтковски: Разпадът на Русия вече започна, личи от думите на Кадиров

Чеченският водач Рамзан Кадиров схваща, че в Русия е почнал разпад – по този начин съветският журналист Андрей Пионтковски изясни изказванията на Кадиров, който дефинира обстановката в Харковска област като " забавна " и заплаши да стигне до Одеса.

Според Пионтковски, по този метод чечевнският лидер се пробва да се „ обезопаси “, заяви Униан.

По думите му, изказванията на Кадиров по никакъв начин не са инцидентни – той схваща, че след неуспех на Русия във войната първи ще пострада съветският деспот, а след него идва ред и на самия Кадиров.

Руската Федерална работа за сигурност (ФСБ) се опита да " трансферира " на чеченския лидер убийството на опозиционера Борис Немцов, а самият Путин много мъчно съумя да излезе от обстановката. След това диктаторът стартира да гледа с съмнение на ФСБ, по тази причина си сътвори " своя персонална опора " – съветската армия. отбелязва Пионтковски

„ Кадиров просто знае, че в случай че Путин си тръгне него просто ще го убият съветските силоваци. Той схваща накъде отива войната – че Путин ще загуби властта. И ще е преференциално за силоваците да трансферират неуспехите на някого. И незабавно ще се разправят с Кадиров. " – счита публицистът.

Той отбелязва, че доста специалисти от дълго време приказват за неизбежните последствия от провалянето на Русия – всички тези последствия ще доведат до разпад на страната-агресор.

" Той (разпадът – б.р.) стартира с Кадиров. С поредицата негови спорни изказвания. " – отбелязва Пионтковски.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР