Частни инвеститори, свързани с катарското кралско семейство са само едни

...
Частни инвеститори, свързани с катарското кралско семейство са само едни
Коментари Харесай

Четири са кандидатите с интерес към "Манчестър юнайтед"

Частни вложители, свързани с катарското кралско семейство са единствено едни от претендентите за закупуване на " Манчестър юнайтед ", оповестява " Скай спортс ". Преди дни стана ясно, че има желание да се включи в наддаването.

С тях към този момент е сбъднат контакт, с цел да се ревизира дали ползата им е сериозен. Катарците, които са описвани като " група частни лица с огромно благосъстояние " към този момент са записали интереса си в капиталовата банка Raine Group, която е ангажирана с продажбата на " Юнайтед ".

Собствениците от американската фамилия Глейзър оповестиха през ноември, че са. Те имат " Юнайтед " от 2005 година, купувайки го за 790 милиона паунда. Сега желаната сума е към 6 милиарда.

Цената на клуба на стоковата борса в Ню Йорк обаче е 3.2 милиарда паунда.

Според " Скай спортс " през идната седица се чакат четири съществени предложения.

Останалите са на английския предприемач, както още от Съединени американски щати и. Твърди се, че Ратклиф към този момент работи с банките JP Morgan и Goldman Sachs, които да финансират договорката. Също по този начин двете финансови институции са подготвени да дават финансиране за покриване на съществуващия дълг на " Юнайтед ", който е в размер на 660 млн. паунда.

На интереса от Катар се гледа скептично поради непрекъснатите рецензии към страната за правата на индивида. Емирствоо обаче желае да надгради над триумфа си от организирането на международното състезание по футбол в края на 2022 година

Инвеститорите с интерес към " Юнайтед " са подкрепени от дъжавата, само че не са от " Катар спортс инвестмънтс ", които имат ПСЖ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР