Частен съдебен изпълнител отново обяви за продажба едни от най-популярните

...
Частен съдебен изпълнител отново обяви за продажба едни от най-популярните
Коментари Харесай

Цената пада! Пак продават магазин на „Валмон“ във Враца

Частен правосъден реализатор още веднъж разгласи за продажба едни от най-популярните измежду бедното население на Враца магазини - „ Валмон “, известни с евтините си китайски артикули. Това е следващият опит на правосъдния реализатор да продаде обекта, благосъстоятелност на огромната комерсиална верига.
Магазинът е благосъстоятелност на Пламен и Нина Монови и Едноличен търговец „ Валентин Монов – Валмон “, които дължат пари на банкова институция. На търг е разгласен обекта на длъжниците в ж.к. „ Дъбника “. Той е с повърхност от 137 кв.м. и се състои от комерсиално помещение, зала за търговия, офис и хигиеничен възел. Пазарната му оценка е 78 750 лв., като наддаването за него стартира от 56 700 лв..
Цената на парцела от първият извършен търг е паднала фрапантно, близо с 70%, което прави обекта доста прелъстителен за купувачите.
Имотът е ипотекиран и имат наложена забрана, разяснява частният правосъден реализатор. Търгът ще се организира в постройката на районния съд във Враца на 6 март от 13.30 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР