Частен съдебен изпълнител обяви на търг огромен оранжериен комплекс в

...
Частен съдебен изпълнител обяви на търг огромен оранжериен комплекс в
Коментари Харесай

Разпродават на търг огромен оранжериен комплекс в Монтанско

Частен правосъден реализатор разгласи на търг голям оранжериен комплекс в Монтанско, научи организация BulNews. Имуществото е благосъстоятелност на „ Ники ММ агро “ ЕООД, която е затънала в задължения към друга компания и банкова институция.
Имотът се намира в местността „ Бапката” в село Гаврил Геново и е с обща повърхност 107.248 декара. Комплексът се състои от оранжерийни блокове с обща повърхност от 58 140 квадратни метра. На терена има и постройка за капково напояване, административна двуетажна постройка, сграда за битови потребности, трапезария, хранилища за амбалаж, за аварийни елементи, както и подобен за готовата продукция. Има и битови пространства, три навеса, трафопост, портална постройка, котелно помещение с пристройка, мазутно стопанство и гаражна клетка.
Земята не се употребява по предопределение и не се стопанисва. Оранжерийните блокове са полуразрушени, застрашени от сриване са останалите обслужващи здания, разяснява правосъдният реализатор.
Началната цена, от която стартира наддаването за комплекса, е 88 000 лв.. Търгът ще се организира на 23 април от 10 часа в районния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР