Част от кампуса и главният корпоративен офис Apple Park в

...
Част от кампуса и главният корпоративен офис Apple Park в
Коментари Харесай

Основен офис на Apple е евакуиран заради бял прах


Част от кампуса и основният корпоративен офис Apple Park в Купертино са евакуирани, откакто чиновници на незабавна помощ са разкрили плик, съдържащ бяло прахообразно вещество, оповестява NBC.

Докладът за случая на пожарната работа на окръг Санта Клара демонстрира, че е имало пожарна тревога и реакция за заплаха в централата на Apple малко след обяд локално време.

Оттогава чиновниците на Спешна помощ са открили, че обстановката е овладяна и на чиновниците е било позволено да се върнат вътре, с цел да продължат работата си. Не е ясно какво може да е веществото, оповестяват от медията.

От компанията са съобщили на чиновниците в камуса си, че „ управляващите са стигнали до заключението, че няма съществуване на рискови материали “, споделят The Verge. В известието се загатва, че след интервенцията чиновниците в кампуса са се върнали към естествената си работа и че „ всички отдели са отворени “.

Apple не отговори незабавно на искане за коментар за това какво се случва. След като няколко пъти разсрочи проектите за връщане в офиса на своите чиновници, компанията би трябвало да стартира поетапно въвеждане на хибриден работен модел за чиновниците си от кампуса през април.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР