Част от депутатите от парламентарната група на “Възраждане” са ваксинирани

...
Част от депутатите от парламентарната група на “Възраждане” са ваксинирани
Коментари Харесай

1/3 от депутатите на Възраждане ваксинирани, но протестират срещу зеления сертификат

Част от депутатите от парламентарната група на “Възраждане” са имунизирани и имат зелени документи, макар че се канят да стачкуват против тях, демонстрира инспекция на bTV. Става дума за 1/3 от народните представители на групировката - 4 от общо 13.

“Възраждане” е партията, която влезе в Народното събрание с помощта на атниваксърската си изразителност и на 12 януари провежда народен митинг пред Народното събрание против ограничаващите противоепидемични ограничения и зеления документ.

Секретарят на партията Николай Дренчев непосредствено декларира,че не би предложил на никого да се имунизира. "Както споделя доцент Мангъров – до момента в който нямам опрян револвер в челото, няма да се ваксинирам”. Оказва се обаче, че Дренчев е имунизиран на 19 август с еднодозовата ваксина на “Янсен”. Депутатът Иво Русчев също е имунизиран - преди осем месеца Стоян Таслаков също признава, че е имунизиран. Направил това под “натиска” на фамилията - ваксинирал се с цел да защищити 94-годишния си дядо. В групата има още един имунизиран - Даниел Петров. Той също се ваксинирал с “Янсен” И четиримата имунизирани депутати настояват, че имат зелен документ, само че не го употребяват. Освен четиримата, в групата има двама преболедували депутати и един, който сега е под карантина. Всички те също би трябвало да имат зелени документи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР