Часове гала вечерта в клуб “Bedroom” в Слънчев бряг традиционно

...
Часове гала вечерта в клуб “Bedroom” в Слънчев бряг традиционно
Коментари Харесай

Без изненади на кантара на MAX FIGHT 43

Часове церемония вечерта в клуб “Bedroom” в Слънчев бряг обичайно се организира формалното изтегляне на състезателите. Събитито е през днешния ден, 5-ти юли край морския бряг и ще предложи на почитателите 9 срещи във формат ММА, бокс и К1.

Официалното изтегляне на осемнайсетте бойци, които ще се качат на кръга мина с страст, само че и предстоящо с искри сред някои съперници.

Очаква се кулминационна точка на вечерта да бъде срещата във формат К1 сред молдовеца Василе Боршевски и атрактивния Деян Топалски. Завръщане на професионалния кръг след повече от година лекуване на контузия ще запише и непобеденият досега в ММА, европейски и международен вицешампион Валентин Бенишев.

Изключително забавни се чака да бъдат конфликтите в професионалния бокс, където в тежка категория в мач реванш един против различен ще се изправят някогашният национал Младен Манев-Нинджата против любимецът на бургаската аудитория Милен Паунов. В различен боксов мач бургазлията Таяр Мехмед и опитния Григор Саруханян ще решат разногласието в категория лека-тежка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР