Чаровната връзка на пловдивската пожарна с медиите Таня Костадинова получи

...
Чаровната връзка на пловдивската пожарна с медиите Таня Костадинова получи
Коментари Харесай

Голямо признание за пиарката на пловдивската пожарна Таня Ко...

Чаровната връзка на пловдивската пожарна с медиите Таня Костадинова получи огромно самопризнание точно на професионалния празник на пожарникарите. Тя е отличена с грамота за образцово осъществяване на служебните си отговорности от административния секретар на Министерство на вътрешните работи Лилия Бочева. Името на Костадинова е измежду 20-те административни чиновници на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в страната, отличени с грамота. 

" За образцово осъществяване на служебните си отговорности и във връзка професионалния празник на чиновниците от Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " при Министерство на вътрешните работи - 14 септември, на съображение член 88, алинея 1 и алинея 2, т. 1 от Закона за държавния чиновник, давам награда с грамота Таня Костадинова, старши специалист (информационно-аналитична активност и административно обслужване) в бранш " Административен ", написа в заповедта. 

В началото на юни предходната година Таня Костадинова размени полицейските лампи с пожарникарски сирени и стана представител на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Пловдив. На новия стол тя приложи огромния си опит и експертност в връзката, с цел да отговори както на упованията на управлението, по този начин и от страна на медиите. Независимо какъв пост заема, Костадинова умее да му придава незаместим професионален колорит, да влага нещо от себе си, да води битка за повече позитивни вести и да трансформира нещата към по-добро. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР