Чаровната мулатка Стефани Обадяру залюби млад спортист Стефани Обадяру, която се

...
Чаровната мулатка Стефани Обадяру залюби млад спортист
Стефани Обадяру, която се
Коментари Харесай

Синоптичката Стефани Обадяру чака дете от футболист?

Чаровната мулатка Стефани Обадяру залюби млад спортист
Стефани Обадяру, която се изявява като синоптичка по Нова тв, може би няма да се задържи дълго в ефир – написа в. „ Уикенд “. От няколко седмици се носи мълвата, че чаровната мулатка е последвала ориста на колежките си Никол Станкулова и Гери Малкоданска. Из коридорите на медията се шушука, че полунигерийката е бременна с първо дете. Ако това се окаже истина, напълно скоро хубавицата ще слезе от екран – отбелязва изданието.

Стефани Обадяру е единствено на 22 години, само че съгласно нейни близки към този момент се чувствала подготвена за майчинството. Приятелят й също желал да дундурка бебе. Любимият на синоптичката се споделя Николай Колев и е футболист във „ Витоша “ – Бистрица.

Неизвестната до неотдавна хубавица дължи екзотичната си осанка на микс от гени. Майка й е българка, а татко й – нигериец. За страдание, баща й към този момент не е измежду живите. Той умрял, когато тя била единствено на 14 години.
Мулатката е израснала в столичния квартал „ Люлин “, а най-близкият й човек и до ден-днешен е баба й. Именно старата жена насърчила внучката си да тръгне на състезания за хубост и да се изявява на сцена. Обадяру се е пробвала и като танцьорка – тя е взела участие в шоуто „ Танцувай с мен “. По това време тя била още хлапе, само че всички от екипа доста я харесали.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР