Чанинг Тейтъм се отказа от социалните мрежи. Звездата съобщи в

...
Чанинг Тейтъм се отказа от социалните мрежи. Звездата съобщи в
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм се отказа от социалните мрежи

Чанинг Тейтъм се отхвърли от обществените мрежи. Звездата заяви в своя акаунт в Инстаграм, че ще закрие профилите си, тъй като желае за известно време да се откъсне от виртуалното пространство и да заживее в действителния свят.

Само преди дни 39-годишната му другарка разгласява провокативен кадър, с който подлуди почитателите си. На него Джеси Джи лежи полугола на диван, като е протекция гърдите си с черна шапка с огромна външна страна.

„ Нарисувай ме както някоя от някогашните ти... Иска ли някой да види гигантския макарон? “, написа тя под фрагмента, с който желае да пресъздаде емблематична сцена от Титаник.

Най-вероятно постът на Джи е ядосал Тейтъм, който споделя, че няма задоволително ентусиазъм и желае да си даде отмора от потреблението на електронни устройства и интернет.

„ За да бъда почтен, аз в действителност не се усещам пълностоен и изобретателен през последните няколко години “, изясни той.

По-рано артистът загуби бас, поради който трябваше да качи своя гола фотография в обществените мрежи.

Чанинг Тейтъм и певицата са дружно от края на 2018 година Наскоро брюнетката показа, че в никакъв случай не си е представяла, че ще срещне един от най-привлекателните мъже във Холивуд.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР