Производството на новия Volkswagen Transporter ще започне в турския завод

...
Производството на новия Volkswagen Transporter ще започне в турския завод
Коментари Харесай

Ford подготвя производството на новия VW Transporter

Производството на новия Volkswagen Transporter ще стартира в турския цех на Ford до края на годината. Разработен дружно с Ford Transit Custom, Transporter ще се създава в завода на Ford в Коджаели, Турция. Преместването на производството от Хановер, Германия, в Турция ще даде на Volkswagen преимущество на пазара на бусове.

Ханс Шеп, началник на подразделението за търговски коли на Ford Pro в Европа, акцентира мащаба и конкурентоспособността, реализирани посредством партньорството. Transporter ще се конкурира с съперници, в това число електрически разновидности, от Stellantis, Renault и Mercedes-Benz.

Transit Custom и Transporter ще употребяват една и съща индустриална линия. И двата модела ще оферират разнообразни задвижвания, в това число напълно електрически, plug-in хибридни и дизелови разновидности.

Volkswagen възнамерява да показа напълно електрически и плъг-ин хибридни версии на Transporter на ревюто за лекотоварни коли в Хановер. Това бележи края на съглашението на Ford и Volkswagen за произвеждане на общо 8 млн. търговски автомобила, в това число пикапите Amarok и Ranger.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР