Руснак, боядисал косата си в цветовете на украинското знаме, беше

...
Руснак, боядисал косата си в цветовете на украинското знаме, беше
Коментари Харесай

Съд в Русия глоби мъж, боядисал косата си в цветовете на украинското знаме

Руснак, боядисал косата си в цветовете на украинското знаме, беше санкциониран с 50 000 рубли (553 долара) за „ дискредитиране “ на съветската войска, заяви самостоятелната осведомителна организация Mediazona, представена от Ройтерс.

На фотоси на Станислав Нетесов, оповестени в интернет, се вижда, че 25-годишният юноша е с късо подстригана коса, оцветена в блестящо синьо, зелено и жълто. Синьото и жълтото са цветовете на украинското знаме.

 Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

Нетесов е приет за отговорен за дискредитиране на въоръжените сили на 3 май, демонстрира онлайн правосъдно известие, макар че в него не е посочена санкция.

В съда младият мъж отрекъл, че цветът на косата му е в символ на митинг, като декларирал, че не поддържа нито Украйна, нито съветската войска. Той споделил още, че от години боядисва косата си в ярки цветове.

Казва се, че е лицето е лицето е управлявало „ антируски информативен запас “

Делото против московчанина стартира в края на април, когато той беше атакуван от незнайни лица, до момента в който се прибирал от работа късно през нощта.

Нападателите откраднали мобилния му телефон и му избили един от зъбите, описа Нетесов пред съветската правозащитна група OVD-Info, която оказва помощ на лицата, станали обект на набези поради опълчване на войната.

Когато отишъл в полицията, с цел да подаде сигнал, чиновниците забелязали косата му и го обвинили по закона за „ дискредитиране “, оповестява Mediazona. Нетесов не е бил открит за коментар.

Съединени американски щати приканват той да бъде освободен

Служителите на реда са връчили на Нетесов и призовка да се яви в работа за военна регистрация. След като той им разкрил, че е транссексуален, призовката била анулирана.

От началото на пълномащабната война в Украйна през февруари 2022 година до момента са арестувани над 20 000 души поради антивоенната им позиция, като над 900 души са упрекнати в престъпни закононарушения.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР