По всичко личи, че Тръмп приема сериозно заплахата от Робърт

...
По всичко личи, че Тръмп приема сериозно заплахата от Робърт
Коментари Харесай

Робърт Кенеди ли е алтернативата на Тръмп и Байдън

По всичко проличава, че Тръмп приема съществено опасността от Робърт Кенеди-младши. Поддръжниците на Байдън също се занимават с тематиката. В същото време към този момент над дузина от членовете на прословутото семейство Кенеди обявиха, че ще гласоподават за Байдън, вместо за кръвния си родственик.

Продукт на недоволните гласоподаватели

" Той е съвършеният за всички, които не са удовлетворени от избора пред тях ", споделя пред немската обществено-правна медия Кайл Кондик, политолог от университета във Вирджиния. Успехът на Кенеди е на първо място израз на недоволството на гласоподавателите от другите двама претенденти. За кого в последна сметка той ще бъде рисков - за Тръмп или за Байдън, надалеч не е ясно. Като най-популярния от непартийните претенденти обаче той заслужава вниманието и на двамата, тъй като може да им навреди, споделя Кондик.

Робърт Кенеди-младши е племенник на някогашния президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди, който беше погубен през 1963 година По време на пандемията Кенеди се отличи като неприкрит съперник на имунизацията и твърдеше, че локдаун режимите са измислени, с цел да " унищожат междинната класа ". В началото на акцията си за президентските избори той се опита да си обезпечи номинацията на демократическата партия, само че откакто стана ясно, че няма да реализира триумф, реши въпреки всичко да се кандидатира като самостоятелен.

Младата опция... на 70?

" Ще си вземем страната назад ", заканва се Кенеди на срещи с поддръжници. Посланията му са по-скоро популистки и десни, в сравнение с леви, отбелязва АРД. Правителството лъже хората, подценява значими проблеми като хроничните болести, споделя претендентът за президент. Военната машина би трябвало да бъде изключена, а парите - вложени в страната, продължава Кенеди.

Той се показва като младата опция, въпреки че е на 70 години. Милиони хора гледаха видео, в което показва физическите си благоприятни условия, правейки лицеви опори без блуза. Предварителните изследвания му дават към 10% - най-голямата поддръжка, печелена от самостоятелен претендент в последните години. Тя не стига, с цел да го закара в Белия дом, само че е задоволителна, с цел да има повлияние на резултата от изборите.

Според професора от Университета Джорджтаун във Вашингтон Ханс Ноел, колкото по-насериозно го взимат другите претенденти, толкоз по-голям е шансът неговото присъединяване да се отрази на резултата през ноември. Един метод това да стане е, в случай че той завоюва поддръжка в обичайно колебаещите се щати като Мичиган, Аризона или Уисконсин, написа АРД. Ако хората там гласоподават за него, това може да се отрази на резултатите на главните претенденти.

Проблеми с медийния облик

" Важното за него е дали ще успее да се включи в първия президентски спор с Байдън и Тръмп в края на юни ", споделя Ноел. Това може да даде подтик на предизборната му акция. Но до момента Кенеди не се е класирал, частично тъй като не дава отговор на условието да има най-малко 15 % поддръжка в изследвания на публичното мнение.

Нещо повече, последните мнения за него в медиите са много неприятни. Наскоро стана известно, че лекари са разкрили червей в мозъка му, удостовери самият Кенеди. Това ще бъде първото нещо, което хората ще свързват с Кенеди в бъдеще, споделя политологът Ноел. Нещо сходно на: " Какъв е този? Това е индивидът с червея в мозъка ".

Каква роля в последна сметка ще изиграе кандидатурата на Кенеди към този момент остава тайнственост.

Целият материал е оповестен в
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР