В ожесточен спор влязоха Кристина, която си тръгна от Ергенът

...
В ожесточен спор влязоха Кристина, която си тръгна от Ергенът
Коментари Харесай

Ергенки се хванаха за косите, ВРАЖДАТА излиза извън ефир

В яростен спор влязоха Кристина, която си потегли от " Ергенът " преди една седмица, и Мила Михова, участничка от предаването в предишния сезон. Скандалът стартира преди няколко дни, когато в народен ефир двете хубавици започнаха да си отпращат рецензии.
Караницата сред сценаристката и оперната певица продължи и отвън телевизионното студио, където Мила Михова атакува прясно напусналата Кристина за нейното държание в риалитито.

Тазгодишната ергенка Криси е известна с това, че ловко се заяжда, забърква интриги, врати и тормози други участнички. Кристина си признава, че като сценарист е решила да влезе в този облик, с цел да основава повече шоу в предаването. Колежката й от предишния сезон Мила обаче не утвърждава " актьорската " игра на Кристина и намерено стартира да й чете конско пред всички в " Преди обед ".

Предполагахме, че и тези реплики са били инсценирани, само че се оказва, че нещата са съществени. След кавгата Кристина написа дълъг ферман в соцмрежите.

" Мила Михова ме атакува напълно безогледно в народен ефир онлайн! Тя е жена, която не разграничава действителен живот от риалити формат. Дори си разреши да квалифицира моето присъединяване! Това за мен не е професионализъм! Тя просто искаше да затвърди към този момент построеното мнение у феновете! Започвайки своя монолог с това, че не се намираме в приятелски съд... Накрая го трансформира точно в това! Интригата е нещо, което продава! "

Въпреки излиянието на Кристина почитателите на " Ергенът " застават на позицията на оперната певица Мила. " Излагаш се ", споделя бранител на участничката от сезон 2.

Самата Мила Михова реши да бъде доста сбита по отношение на въпроса, на кадър от тогавашното шоу просто е написала подигравателен коментар - " рева ".

Докъде ще стигне абсурдът, следва да забележим.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР