Зрителите на ITV завъртяха очи този петък сутрин, след като

...
Зрителите на ITV завъртяха очи този петък сутрин, след като
Коментари Харесай

Водещият на Lorraine Ранвир Сингх предизвиква гняв, когато зрителите с орлови очи забелязват странна подробност

Зрителите на ITV завъртяха очи този петък заран, откакто видяха Ранвир Сингх да държи „ празна “ чаша, до момента в който водеше на ден шоу Lorraine.

Докато Лорейн Кели се наслаждаваше на почивен ден от екраните ни след наситена със събития седмица, 46-годишната водеща пое нейната роля за най-новата част от програмата. Ранвир бе забелязан да беседва с Прю Лейт от Great British Bake Off и нейния брачен партньор Джон, преди да интервюира Клара Амфо преди новото й шоу на ITV, излъчващо се тази събота, 4 май.

Въпреки това, някои телевизионни почитатели бяха разочаровани да видят тя беше придобила чудноват табиет и незабавно се обърна към X, прочут преди като Twitter, с цел да показа тяхното неспокойствие. Критиката за първи път беше игрива с един фен, сравняващ Ранвир с Линус Пелц от Peanuts, който се държеше за фамозното си синьо удобно одеяло.

Но един гневен фен се включи: „ Ранвир още веднъж демонстрира своята непросветеност, като още веднъж държи Празната чаша, до момента в който организира изявление...!...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР