Майка на две деца е била принудена да пътува повече

...
Майка на две деца е била принудена да пътува повече
Коментари Харесай

Мама е принудена да направи двучасово училищно бягане на 100 мили, тъй като наблизо няма свободни места

Майка на две деца е била принудена да пътува повече от два часа и 100 благи, с цел да заведе децата си учебно заведение - без свободни места наоколо.

Мишел Томас, на 36, и двете й деца, Джейкъб, четири и Томас, осем, бяха принудени да се борят след изпъждане от вкъщи им, в който живееха осем години предишното лято. Отчаяно търсейки нов дом, най-хубавият вид за Мишел беше къща със споделена благосъстоятелност в Корби, Нортхемптъншир - на 103 благи северно от предходния им дом в Уокинг, Съри.

След месеци на документи фамилията най-сетне се реалокира. само че Мишел остана " шокирана ", откакто откри, че няма свободни места в нито едно от 16-те съществени учебни заведения в Корби. Вместо това на Мишел беше препоръчано учебно заведение на пет благи в прилежащия Кетъринг - без клуб за следучилищни занимания - пренасяне, което би означавало, че би трябвало да си откри нова работа.

По-късно й споделиха, че пространството е станало разполагаем в едно от определените от нея учебни заведения за Джейкъб, само че не и за Томас, оставяйки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР