Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато честваме още

...
Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато честваме още
Коментари Харесай

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл точно на Гергьовден, когато честваме още Деня на храбростта и празника на Българската войска.

Песента, която рапърът написва единствено за един ден носи заглавието„ Джакпота или Ботев “ и в нея се пее за болежка, обич и удивление. Първоначалната му концепция за клипа била да снима целия месец, обикаляйки едни от най-красивите места в България, наситени с доста история.

Вместо това обаче с екипа му осъществили фотосите единствено за няколко дни, а текста го написал на един мирис вечерта на 23 март. Вдъхновението получил след посещаване в Брацигово и още няколко места. Датата на премиерата на сингъла не е определена инцидентно, ще се случи на един от най-хубавите празници – Гергьовден.

По мотив фотосите на клипа Устата обиколил още веднъж някои от най-важните паметници в страната ни. В песента му са преплетени задачите и концепциите на революционерите с това, което се сблъскваме сега като страна. Последната локация на фотосите е Околчица.

“Приключиха фотосите на новия видеоклип. Огромна признателност на целия ми екип, с който претърпях прелестни мигове в последните дни!
Снимал съм ги в тил с оглед тяхната сигурност след излизане на песента ” – написа изпълнителят на “Свободата на словото ” и прибавя още, пускайки промо на плана си:

“Jackpot-a или БОТЕВ? Един въпрос, на който сме длъжни да дадем отговор на нашите деца…защото през днешния ден са деца, а на следващия ден народ! ”

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР