„Бях за кратко в ЦСКА, но беше страхотно. Дадох сърцето

...
„Бях за кратко в ЦСКА, но беше страхотно. Дадох сърцето
Коментари Харесай

Жуниор Мораеш: Искам да завърша кариерата си на Армията

„ Бях за малко в ЦСКА, само че беше ужасно. Дадох сърцето си за клуба и последователите го оцениха ", съобщи Жуниор Мораеш, който избяга от войната в Украйна и се завърна в родината си, с цел да заиграе в гранда Коринтианс.

Имахме доста положително ядро футболисти от висока класа, треньорът (б.р. – Стойчо Младенов) също беше специфичен. Имаше някаква магия. Не знам за какво, само че в ЦСКА се усещах доста добре. Щастлив и убеден на терена. Благословен съм, че имах шанса да нося алената фланелка. Непрекъснато проследявам по какъв начин се показва тимът в шампионата и всички вести към него. Не мога да се трансформира, ЦСКА живее в сърцето ми. Изпращам доста поздрави на всички почитатели “, добави Мораеш.

„ Изключително доста одобрявам Стойчо Младенов и Тодор Янчев. Те са освен страхотни персони, само че и мои другари. Научиха ме на доста неща, помогнаха за развиването на кариерата ми. И двамата имат голям принос за всичко, което съм постигнал кат футболист. Когато се забележим, се усещам прелестно. Те са ми като семейство “, добави той.

„ Бях полудял, когато не успяхме да спечелим купата през 2012 година Загубата от Лудогорец за мен беше безспорна покруса “

„ Победата над Левски е обичаният миг от престоя ми в България. Празнувахме в дискотека с всички играчи и треньори. Вкарах и хеттрик на Литекс с треньор Христо Стоичков, на който съм голям почитател “, сподели Жуниор.

„ Искам последният мач в моята кариера да е в ЦСКА. Бих се върнал и да работя в клуба, да оказа помощ да се развие. Бих бил доста удовлетворен това да се случи “, приключи Мораес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР