Бях решил да съм тих и смирен за 3-4 месеца

...
Бях решил да съм тих и смирен за 3-4 месеца
Коментари Харесай

Томислав Дончев се изповяда в ефир: Щях да съм тих и смирен, но ще стана предател

Бях решил да съм спокоен и преклонен за 3-4 месеца и да не подлагам на критика новата власт, само че това значи да предам гласоподавателите си. Това разкри по bTV някогашният вицепремиер в държавното управление на ГЕРБ и патриотите Томислав Дончев. Депутатът призна прочувствено, че негови другари го упреквали, че не е търпелив към държавното управление на Кирил Петков, тъй като те били млади, а той – умел.

„ Аз станах кмет на 34 години. На първия ден, откакто поставих клетва, падна сняг и ми търсиха сметка, въпреки че не бях сключвал договорите за сметопочистване ”, описа Дончев. Той подлага на критика държавното управление, че втори месец се занимава с разбори. „ Това не е академична конструкция ”, разяснява някогашният вицепремиер на Бойко Борисов.
външна реклама
Томислав Дончев посочи като заслуга на бившето ръководство на ГЕРБ, че в този момент единствено бизнесът е на свободния пазар на сила, а битовите консуматори – не. Заради този внимателен метод в този момент жителите не заплащат по-високи сметки за ток, изясни той. Дончев, който през вчерашния ден упрекна премиера Кирил Петков в неистина поради Плана за възобновяване и резистентност, през днешния ден съобщи, че той или не е импортиран в структурите на Европейски Съюз, или това е станало полулегално.

Според Дончев са основани легенди за ГЕРБ, само че в този момент стартира демитологизация. „ Те ни назовават мафиоти и терористи, аз мога да ги нарека стажанти ”, това разяснява някогашният вицепремиер, като акцентира, че това може да се одобри като засегнатост единствено от хора, които нямат възприятие за комизъм.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР