Бургаската полиция се самосезира по клипове с насилие над котки

...
Бургаската полиция се самосезира по клипове с насилие над котки
Коментари Харесай

Прокуратурата ще разследва случая с изтезанията и убийствата на котки в Бургас

Бургаската полиция се самосезира по клипове с принуждение над котки и задържа за 24 часа 50-годишен мъж. Образувана е кореспонденция за редовно нечовешко отношение към гръбначни животни.

„ Събраните досега материали ще бъдат предоставени на прокуратурата в Бургас , като мощно се надяваме да имаме към този момент и дейно санкции по отношение на извънредно грозните и жестоки действия, на които станахме очевидци с помощта на оповестените от въпросния бургазлия клипове ”, съобщи за представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас Цветелина Рандева

Задържаният мъж е на 50 години. На клипа се чува по какъв начин, до момента в който изтезава котка той приказва: „ Какво ще кажеш? Кофти ли е, ма! Много станахте в региона, ма! "

Това, което се знае за насилникът е, че гледал гълъби, споделя бургаският публицист Стела Колева, която създава тематики, свързани с насилието на животни .
 Стела Костадинова
„ Съседката му от долния етажа се грижи за няколко котки, което мощно му основава дискомфорт и го нервира. Той не харесвал котките. Не се знае дали котките са нападали гълъбите му, а по-скоро просто са го дразнили, само че за мен това е човек със мощно изразена психопатия, който е унизен като дребен и избива в най-неочаквани стани ”, разяснява журналистът.

Маргарита Пеева работи в зоозащитна организация и попада на клипа с невижданата свирепост към животни, оповестени от мъжа на неговата страница в обществените мрежи. Тя разяснява, че експанзията против животни през последната година зачестява и това е плашещо.

„ Това, което е показано е безспорен садизъм. Смятам, че нашето общество би трябвало да има безспорна непоносимост и като законодателство , което съществува и е положително, само че би трябвало да бъде прилагано в безусловно с ефикасни санкции.

Ако продължим да позволяваме тези садисти да се разхождат сред нас и да изтезават живи същества това ще рефлектира върху бъдещето потомство ”, споделя Маргарита.

Казват, че Бургас е градът на котките. Много от бургазлии се грижат за бездомните животни като пенсионерът Господин Генчев, който отделя от пенсията си, с цел да храни котките.

„ Аз храня най-малко 10-20 котки . Сложил съм и къщички. Не мога да си обясня тази свирепост. Защо против котка, какво неприятно прави котката? ”, споделя пенсионерът

От прокуратурата обявиха, че по случая или ще се образува дело ще се назначи назначи инспекция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР