Bungie може да загуби своята независимост и това създава изключително

...
Bungie може да загуби своята независимост и това създава изключително
Коментари Харесай

Bungie може да загуби своята независимост

Bungie може да загуби своята самостоятелност и това основава извънредно напрегната атмосфера измежду разработчиците в студиото. Информацията за това е на IGN, които се базират на споделено пред тях от чиновници на компанията, поискали да останат анонимни.

Когато предходната година Sony получиха Bungie, те дадоха обещание компанията да резервира своята самостоятелност, като само управителния състав на студиото е формиран поравно от хора от Sony и Bungie. В последните месеци обаче се ускоряват новините за проблеми при основателите на Destiny. По-рано тази година японската компания разгласи старта на широкомащабни съкращения в своите студиа, засегнали Naghty Dog, Bungie и други отдели на компанията. Стана ясно също тъй че има проблеми със идващия експанжън за Destiny 2: The Final Shape, което наложи и отлагането на премиерата му. Новината за това беше предхождана от тази за отслабващи продажби на базисната игра и надалеч по-ниски равнища на „ потребителска ангажираност “ към Destiny 2, което за едно съвременно заглавие, предлагано под формата на услуга, изобщо не е добре. Междувременно страховете за загубата на самостоятелност напълно не са неоснователни и това основава съществено терзание измежду елементарните чиновници в студиото, създавайки им възприятие на неустановеност на работното място.

От информацията, която IGN са получили излиза наяве, че Sony са сложили изискване на Bungie да реализира съответна финансова рамка като облага. В противоположен случай Bungie ще загуби независимостта си – актуалният ръб на шефовете ще бъде разхлабен и Sony ще поемат цялостен надзор над Bungie.

„ Знаем, че The Final Shape би трябвало да се показа добре и общото възприятие в студиото е, че в случай че не го стори, ние сигурно ще се сблъскаме с още съкращения “, разяснява пред изданието един от източниците на IGN.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР