БтвВърху мраморния надгробен камък с червена боя са изписани политически

...
БтвВърху мраморния надгробен камък с червена боя са изписани политически
Коментари Харесай

Отново оскверниха гроба на Карл Маркс в Лондон

Бтв

Върху мраморния надгробен камък с алена багра са изписани политически лозунги



Паметникът на гроба на Карл Маркс в Северен Лондон, където почива политическият мъдрец от XIX в., беше опозорен за повторно за по-малко от две седмици - този път замърсен с алена багра, оповестява Ройтерс.

На оповестени от управата на гробищния парк фотоси в „ Туитър ” се вижда, че върху мраморния надгробен камък са изписани политически лозунги.

По-рано този месец паметникът на гроба, който се намира в гробищен парк „ Хайгейт ” в Лондон и попада в листата с английски исторически обекти, беше развален с чук.

С алена багра в този момент е зацапана и паметната плоча на самия надгробен камък, на която са гравирани епитафиите за Маркс, брачната половинка му и неговия внук.

Германският бунтовник социалист, създател на " Капитала " и съавтор на комунистическия манифест, живее в Лондон от 1849 година до гибелта си през 1883 година Паметникът му и преди е цапан с багра, а през 1970 година е изработен опит да бъде опустошен с бомба.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР