БСП задържа петото място на изборите. Слава Богу, че ПП

...
БСП задържа петото място на изборите. Слава Богу, че ПП
Коментари Харесай

Михаил Миков: БСП пак обикаля софрата, за да се намести в управлението

БСП задържа петото място на изборите. Слава Богу, че Политическа партия и Демократична България направиха коалиция, другояче Българска социалистическа партия щеше да се окаже най-вероятно на шесто място. Такова задържане в дъного на класацията не дава особена вероятност за Българска социалистическа партия за развиване, не я прави привлекателна за по-младите хора, които да й дадат сила и да се върне на мястото, което заслужава левицата в България.

Това разяснява пред Нова нюз Михаил Миков, някогашен член на Българска социалистическа партия. 

Подобна обстановката Българска социалистическа партия не е имала - да е на опашката и това е притеснителното. То не се случи един път, а в последно време трайно е застопорена на дъното на класацията и няма извод, който партията прави. Стандартните оправдания на Нинова са свързани постоянно с някакви условия отвън партията - бедствия, повреди, интернационално състояние, опит за ликвидиране чак се уточни, с цел да е по-драматична работата, разяснява той.

Проблемът на Българска социалистическа партия е в загубата на образ, на доверие в хората. Ето и в този момент след изборите Българска социалистическа партия трябваше изрично да съобщи, че остава в съпротива предвид на този избирателен резултат, уточни той.

Но не, те в този момент обикалят към софрата, с цел да се наместят някъде в управническа настройка, добави той.

С това държание кривата на Нинова ще продължава надолу, уточни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР