БСП ще свика Националния си съвет, на който ръководството ще

...
БСП ще свика Националния си съвет, на който ръководството ще
Коментари Харесай

Нинова: Призовавам на среща всички лидери – мъже са

БСП ще свика Националния си съвет, на който управлението ще изиска мандат за договаряния с всички парламентарно показани партии.

„ Ще поканим на лидерска среща ръководителите на другите партии, на която да се изясним желаеме ли държавно управление или се играят игрички и се трансферира горещия картоф, с цел да не се понесе отговорност за предварителни избори “, съобщи Нинова, откакто получи досието от президента с третия изследователски мандат за сформиране на постоянно държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание.
Призовавам всички – мъже са, да се отнесат съществено все още и отговорността, която носим. Малко самообладание и примирение да проявят. Има една хубава арабска сентенция – когато дойдат сложни времена решението е в това да имаш самообладание.
Според водача на Българска социалистическа партия към момента има късмет за постоянен кабинет.

„ Ако реализираме някакво единодушие за болшинство, започваме да работим за това държавно управление – състав, периоди “, означи Нинова.

Тя акцентира, че левицата ще обединяване към национални цели, а не разграничителни линии.

Имаме основателни рецензии към служебния кабинет, изключително що се отнася до обществената политика, разяснява още Нинова и добави, че имат съществени разминавания и във връзка с даването на военна помощ на Украйна и закупуването на нови 8 изтребителя F-16.

Тя дефинира като нелепост изказванията, че Българска социалистическа партия ще държи третия мандат до конгреса на партията на 11 февруари, за разрешаване на вътрешнопартийни проблеми.

„ Разумно време ще го държим “, увери Нинова.

Вижте още във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР