БСП показа нещо, което аз знаех, че е в състояние

...
БСП показа нещо, което аз знаех, че е в състояние
Коментари Харесай

Александър Симов: Показахме, че когато влезем във властта, изпълняваме обещанията си

БСП сподели нещо, което аз знаех, че е в положение да покаже – когато влезем в ръководството, ние започваме систематично да изпълняваме своите обещания пред нашите гласоподаватели.

С очите си видях по какъв начин неща, които с сътрудниците сме си ги мечтали, пишейки ги в предизборната платформа, има силата да се осъществят. Моята персонална упоритост е да покажем на хората, че има още какво да създадем за тях. ” Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България ” в Перник Александър Симов в ефира на БСТВ.

Политиката е това, което постигаш с дейностите, а не което хвърляш патетично с думи. “Възраждане ” написаха доста патетични заявления, от които не следва безусловно нищо. Когато бяха изгонени съветските дипломати, единственият човек, който излезе и предложи съответни дейности в тази рецесия беше Корнелия Нинова. Същото е и с присъединяване ни в това държавно управление. Ако Българска социалистическа партия я нямаше като фактор, оръжията за Украйна щяха да потекат като пълноводна река ”, сподели още Симов.

“Имал съм опцията да си приказвам с елементарни енергетици за това кой план в България би бил по-добър – да създадем нов блок в АЕЦ “Колзодуй ” или да създадем АЕЦ “Белене ”. Повече от тях, разсъждавайки не политически и не идеологизирано, ми споделиха, че от дълго време не сме във времето, в което можем да споделяме “или, или ”, а би трябвало да приказваме “и, и ”. Тогова войната още не беше почнала и нямахме тези енергийни проблеми. Само си представете какъв брой по-различна щеше да бъде картината, в случай че първото държавно управление на ГЕРБ не беше закопало АЕЦ “Белене ”. Тази централа към този момент трябваше да работи и да създава електричество, от което ние в този момент по този начин се нуждаем ”, разяснява социалистът.

Той бе безапелационен, че България е длъжна да възвърне договарянията с “Газпром ”. 

Коментирайки проблемите на своя регион, Александър Симов уточни, че влаковата линия сред София и Перник би трябвало да бъде удвоена. Той изясни, че доста постоянно се случва, поради изчакване да премине трен, пътуването сред двата града да бъде удължено с 25 минути. Социалистът акцентира, че това е проблем, с който са наясно пътуващите хора, само че той е бил неглижиран през последните години.

“Перник единствено преди 2 години влезе в новините с жестока водна рецесия. Тя беше решена, с помощта на напъните на доста хора, само че водопроводната система в Перник би трябвало да бъде заменена напълно ”, сподели още Симов, съгласно който, въпреки да се намира в непосредствена непосредственост до столицата, региона бива позабравена от страната.

“БСП сподели, че стои зад своите гласоподаватели, съзнателно и тъкмо изпълнявайки всичко, което сме обещавали дълги години. Днес всички партии се пробва да си приписва концепциите, които Българска социалистическа партия реализира. Това е гаранцията за качеството и тя идва през бюлетина №28 ”, сподели в умозаключение Александър Симов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР