БСП-Пловдив влиза с пълна листа от 22 кандидат-депутати за първи

...
БСП-Пловдив влиза с пълна листа от 22 кандидат-депутати за първи
Коментари Харесай

За първи път от години: БСП-Пловдив влиза с пълна листа в би...

БСП-Пловдив влиза с цялостна листа от 22 кандидат-депутати за първи път от поредност избори насам. С това се похвали лидерът на листата за града Кристиян Вигенин пред публицисти по време на регистрацията в 16-та РИК, съобщи кореспондент на " Марица ". Той уточни и че в пловдивската листа е най-младият претендент на " Българска социалистическа партия за България " - Ангел Рангелов, на 21 години.



По думите на Вигенин, импортираната цялостна листа е явен знак, че организацията в Пловдив се възражда, че има интерес към това, което алените са създали и ще вършат. " Вярвам, че ще създадем мощна и положителна акция, с доста срещи. Тя ще стъпи на две неща – първо, на триумфите, които имаме в ръководството до момента – мощната обществена политика, пенсиите, приходите, поддръжката за младите. Всички, което успяхме да създадем за тези няколко месеца в ръководството. И второ, ще стъпим на това, което следва - да продължим тази политика. Искаме да затвърдим тази нова философия на ръководство на страната, в която проблемите на хората са преди всичко и ръководството поддържа тези, които са в потребност. Това е нещо друго, от години не се е случвало и мисля, че хората ще го оценят ", уточни Вигенин.  



Той не пожела да разяснява към какъв брой мандата се цели БСП-Пловдив, само че сподели, че чака по-добър и по-силен резултат спрямо предходните избори. " Смятаме Българска социалистическа партия в народен проект, и тук в Пловдив, да върви нагоре ", акцентира лидерът на листата в града под тепетата. Вигенин счита, че присъединяване на Българска социалистическа партия във властта е преимущество във връзка с идния избор. " Всяка една партия взе участие в избори, с цел да показа своите визии за ръководството и да ги осъществя посредством него. Ние нямаме учредения за терзания, тъй като в тези месеци във властта Българска социалистическа партия сподели, че може да ръководи и да осъществя уговорките, които поема пред хората. Всяко ръководство носи негативи, само че в случай че теглим чертата – Българска социалистическа партия единствено за 7 месеца съумя да осъществя доста огромна част от уговорките, които поехме в предходната акция. в това число и тук пред пловдивчани. Има още доста какво да се направи.

 



В тази акция, с изключение на националните задължения, ние ще представим нашите визии и за развиването на град Пловдив, свързани с инфраструктурата, спорта, трафика. Неща, които не изискват доста средства, само че тяхната реализация ще усъвършенства доста изискванията на живот в града. Смятам, че наред с огромните национални въпроси, ще се опитаме във всяка една област да създадем по този начин, че огромните планове да бъдат осъществени. Когато спрат кражбите, когато се фокусираме върху по-важните за хората неща, намират се и пари, намират се и способи да бъдат осъществени. Убеден съм, че в идващото ръководство Българска социалистическа партия ще има по-голямо въздействие, в сравнение с до момента. А това значи по-голяма непоклатимост на ръководството, явен проект за деяние и ясни резултати, и то бързо реализирани ", акцентира Кристиян Вигенин. 



Той уточни, че Българска социалистическа партия ще открие публично акцията си за града и региона на 4 септември в местността Копривките. Там ще взе участие Корнелия Нинова, както и водачи на листи от прилежащите райони.

Най-младият народен представител в редиците на Българска социалистическа партия Ангел Рангелов описа за себе си, че е студент по туризъм, потомствен социалист. " Надявам се да реализираме всички дружно по-добро бъдеще за младите изключително. Имаме потребност младите още веднъж да се завърнат в България и да схванат, че думата " българин " не е обидна ", съобщи той. 

Снимки от Наташа Манева

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР