Нямало е разговор, в който да е било предлагано на

...
Нямало е разговор, в който да е било предлагано на
Коментари Харесай

Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака

Нямало е диалог, в който да е било предлагано на Пеевски да стане министър председател, безапелационен бе съпредседателят на ПП/ДБ

" Пеевски няма да престане да ме нападна, тъй като съм очевидец на неговите извънредно унизителни опити, заставайки безусловно на четири крайници да се моли на всички хора, които счита, че имат нещо общо с Америка и по всевъзможен метод да излезе от листата на глобените по " Магнитски ". Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов в коридорите Народното събрание в отговор на острите изказвания, отправени по-рано денем от страна на съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски - че Иванов му е предложил да стане министър председател, а Иванов на от своя страна - президент, като по този начин отстраняват ГЕРБ като фактор.

" Няма по какъв начин обединението ППДБ да влезе в съдружно държавно управление с Движение за права и свободи, до момента в който човек като Делян Пеевски е отпред на придвижването ", уточни още Христо Иванов.

Поради тази причина в никакъв случай и нямало да стане министър председател, по думите му. Освен това Делян Пеевски щял да става все по-неудобен, съгласно прогнозата му, в това число и за тези, които го конфигурирали в Движение за права и свободи.

Нямало е диалог, в който да е било предлагано на Пеевски да стане министър председател, безапелационен бе съпредседателят на ПП/ДБ.

Атаката към него идвала, съгласно Христо Иванов, тъй като Делян Пеевски се чувствал използван, излъган в упованията си. " Нека да продължи да ме нападна ", прикани Христо Иванов.

Няколко пъти отказвал да се кандидатира за президент, тъй като и през разум не му минавало за това. ПП-ДБ били единни, тъй като имали идея - Пеевски да не влезе във властта , твърди още Иванов.

За записа, който през вчерашния ден изтече в медии, водачът на " Да, България " съобщи мнението си, че би трябвало да има обикновено финансиране на партиите. В противоположен случай такива кавги щяло да има и в бъдеще.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР