БСП отвръща на удара на законодателната програма на коалицията на

...
БСП отвръща на удара на законодателната програма на коалицията на
Коментари Харесай

БСП издига алтернатива на коалицията на джентълмените

БСП отвръща на удара на законодателната стратегия на " обединението на джентълмените ". Инициативата разгласи на брифинг в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. " Имаме лична и обособена стратегия ", разгласи тя. Затова идната седмица алените внасят голям обществен пакет като поредност от законодателна самодейност.

Днес внасят план минималната заплата да влезе в действие от 1 юли, а не от 1 януари , както го възнамерява служебната власт. Това визира 500 000 души . " Нямаме време и те нямат време да чакат ", посочи водачът на Българска социалистическа партия.

Социалистите внасят промени в Наказателния кодекс (НК) за завишаване наказванията за шофиране под въздействието на дрога и алкохол . Предлагаме допустимо най-строгия закон, похвали се Корнелия Нинова и анонсира, че плануват за пияни и дрогирани шофьори  пожизнен затвор и без опция за условни присъди , а автомобилът да се лишава в интерес на страната .

Левите оферират и редица ограничения против незаконната миграция. Българска социалистическа партия предлага до 20 години затвор и лишаване на имуществото, с което се правят закононарушенията с мигранти. Предлага се и завишаване на наказванията за детска порнография.

Българска социалистическа партия предлага и закон за домашното принуждение, изчистен от " джендър идеологията ", разясни Нинова. " Не пипайте децата ", настоя водачът на алените. Всичко, с което левите са се борили, ще влезе в законодателната стратегия на Народно събрание.

Около 3 милиарда лв. коства обществената стратегия на алените.  Трябва да се усили събираемостта на приходите, само че да не се натиска дефицитът под 3%. Не сме подготвени за Еврозоната , съгласно Нинова. 

Консултациите са официални и не са спомогнали за разговора и съставянето на кабинет , съгласно нея по отношение на лидерските срещи. За вътрешното допитване в партията левите изчаквали двете първи партии да се схванат и да бъдат поканени за присъединяване в ръководство. Но ГЕРБ и ПП-ДБ не били разнообразни, били двете страни на една монета, съгласно водача на Българска социалистическа партия.

Затова и Нинова регистрира, че не е завършила борбата на социалистите с паралелната страна. Тази паралелна страна се местила там, където е властта. Първо била при Борисов, след това при Радев, съгласно Нинова.
 Нинова: Държавата е разграден двор, а служебният кабинет краде необмислено
Нинова: Държавата е разграден двор, а служебният кабинет краде необмислено

Българска социалистическа партия още веднъж желае неутралитет за Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР