БСП: Няма да се регистрираме в парламента, докато не получим

...
БСП: Няма да се регистрираме в парламента, докато не получим
Коментари Харесай

БСП: Няма да се регистрираме в парламента, докато не получим оставката на Симеонов

БСП: Няма да се записваме в Народното събрание, до момента в който не получим оставката на Симеонов
Няма да се записваме в Народното събрание до момента в който не получим оставката на Валери Симеонов, съобщи в коридорите на Народното събрание националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Майките на деца с увреждания още са на открито. Тази палатка ни припомня, че не сме свършили работата си. Единственото, което се случи за последните месеци е, че те прибавиха още едно свое искане – оставката на Валери Симеонов. Ние се солидаризираме с това искане “, безапелационен е Зарков.

„ Още повече, че той дава отговор и за Държавната организация за българите в чужбина, където избухва следващият за това ръководещо болшинство корупционен скандал и е време той да отстъпи поста си “, добави още той.

Зарков разясни, че днешното решение на Българска социалистическа партия да не се записват в пленарна зала, поради което съвещанието на Народното събрание стартира с час забавяне, не е в съгласие с сътрудниците им Движение за права и свободи, които направиха същото. „ Това е решение, което взехме на парламентарна група нощес. Ние няма да се записваме при започване на нито едно пленарно съвещание, до момента в който Валери Симеонов не си подаде оставката “, разясни той.

От Българска социалистическа партия упорстват още за задълбочено следствие на корупционната скица в ДАБЧ, само че освен на съответните обвинени, само че и на всички техни политически връзки и възможни покровителства. „ Спрямо това следствие ще заемем нашите позиции “, добави още националният представител. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР