Вариант 15 се падна за 41-и въпрос на държавния зрелостен

...
Вариант 15 се падна за 41-и въпрос на държавния зрелостен
Коментари Харесай

Вариант 15 се падна на матурата по български език

Вариант 15 се падна за 41-и въпрос на държавния зрелостен изпит по български език и литература, който ще се организира през днешния ден.

Тази година няма смяна във формата на теста, който се състои от 22 задания с избираем отговор, от 16 с къс свободен отговор и от две с уголемен свободен отговор.

Последният 41-и въпрос включва есе по заложена тематика или интерпретативно съчинение върху една или няколко изучавани художествени произведения.

 Бивш служител на реда се е барикадирал в дома си (ВИДЕО) 3 мин. Бивш служител на реда се е барикадирал в дома си (ВИДЕО)  Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ) 3 мин. Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха 2 мин. Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха  Бивш служител на реда се е барикадирал в дома си (ВИДЕО) 3 мин. Бивш служител на реда се е барикадирал в дома си (ВИДЕО)  Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ) 3 мин. Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха 2 мин. Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха

„ Организацията стартира от дълго време с изработването на разпоредбите за сигурност и вероятните комбинации. Специално през днешния ден беше изтеглен разновидността на въпрос 41. Ще могат да пишат това, което знаят “, изясни пред bTV Емилия Лазарова, зам.-министър на образованието.

„ Теч на информация не може да има. Взети са всички ограничения за осведомителна сигурност. Сменени са паролите на сметките на всички новоназначени шефове. Взети са всички ограничения. Теч от МОН не може да има “, акцентира Лозарова.

В 759 учебни заведения и в 4185 зали в страната ще се състои днешният държавен зрелостен изпит по български език и литература, който стартира в 8:30 ч. За него заявки са подали над 50 000 зрелостници. Ангажирани са и 12 970 квестори, заяви пресцентърът на Министерството на образованието и науката (МОН).

На изпита по български език и литература познания ще покажат над 50 000 зрелостници За първи път зрелостниците могат да се явят за повишение на оценката от изпит, на който към този момент са се явявали Просветното министерство към момента не е показало, какъв брой ще коства това – разисква се такса от 30 до 100 лева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР