БСП и ГЕРБ влязоха в задочен спор дали премиерът Бойко

...
БСП и ГЕРБ влязоха в задочен спор дали премиерът Бойко
Коментари Харесай

Нарушава ли Борисов закона с джипката по време на кампания?

Българска социалистическа партия и ГЕРБ влязоха в неприсъствен спор дали министър председателят Бойко Борисов нарушава закона по време на предизборната акция с обиколните из страната и раздаването на бюджетни средства.

Социалистите оповестиха, че са подготвили редица сигнали до български и европейски институции против Борисов, тъй като съгласно тях той смесва ролята си на министър председател с тази на кандидат-депутат на ГЕРБ и също така харчи обществен запас, с цел да прави предизборна акция. От ГЕРБ настояват, че нарушаване няма и Борисов просто продължава да извършва отговорностите си.

Българска социалистическа партия: На Борисов не му прави чест, шкафчето му е задоволително цялостно

В понеделник на изключителна конференция от Българска социалистическа партия акцентираха, че обиколките на Борисов из страната, правени със длъжностен превоз и защита от НСО, са нарушаване на Изборния кодекс, което слага в неравнопоставено състояние останалите участници в акцията.

" Не му прави чест на министър-председателя, употребявайки служебното си състояние и публичния запас, да прави предизборна акция за сметка на народа. В последна сметка всички български жители видяхме, че нощното му шкафче е задоволително цялостно и може самичък, с тези средства, да поеме акцията си ", сподели Христо Проданов от Българска социалистическа партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР