Брюксел иска да види освен метрото (в София) и в

...
Брюксел иска да види освен метрото (в София) и в
Коментари Харесай

Борисов обяви съревнование между Бургас и Варна за градска железница

Брюксел желае да види с изключение на метрото (в София) и в други огромни градове градска железница . Това съобщи министър председателят Бойко Борисов до момента в който управляваше джипа във Варна, а зад него се возеха кмета на морската ни столица Иван Портних и вицепремиера без портфейл Томислав Дончев.

" Предупреждавам те, съревновавате се с Бургас, те желаят да създадат от гарата до Сарафово, летището. Дайте ми идейния план ", прикани Борисов и цитира, че публицист може да каже, че морската столица е изостанала.

В отговор кметът на Варна изясни какъв брой е значим плана и по какъв начин ще прави връзка с летището .

Борисов спря джипа и се ръкува през прозореца с дежурен служител на реда на пътя.

Следващата спирка бе нова детска градина, в която личният състав го очакваше на крайник. Докато разглеждаше пространствата министър председателят подцени интереса на локален публицист и продължи с разходката си из пространствата.

По-късно министър председателят и кметът - и двамата без маски, разгледаха ремонтирана варненска болница . След като беседва с медицинския личен състав и се качи в автомобила, министър председателят си дезинфекцира ръцете.

По време на продължаващата авторазходка варненският кмет описа за някои планове в общината. По думите му ремонтът на спортните площадки в учебните заведения са помогнали и на учениците, и на хората, които живеят наоколо да имат място за спортуване.

Премиерът и съпътстващите го стопираха и разгледаха една открита спортна площадка, където той даде къс брифинг.

" Това, което сме дали обещание - Автомагистрала " Хемус ", Северозапада, " Хемус " се прави на цялостни обороти. От през вчерашния ден към този момент - Ботевград-Мездра и настрана - Търговище-Шумен ", сподели той във връзка плановете.

Запитан да разяснява думи на вицепремиера Каракачанов, Борисов сподели, че приказва за Варна - да чуят варненци какво се прави за тях.

Умолявам хората да не си мислят, че е всичко е завършило и ги приканвам да пазят възрастните. Няма да разясня всеки един политически план, толкоз доста станаха, че времето надали ще ми стигне. Демокрация е, на изборите следващата година ще се премерим, сподели Борисов на въпрос за новия политически план на предприемача Васил Божков, който го предлага от чужбина по ФБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР