Бруталната атака в Лас Вегас се оказа най-кървавото нападение с

...
Бруталната атака в Лас Вегас се оказа най-кървавото нападение с
Коментари Харесай

Вижте първа СНИМКА на изверга, направил най-кървавото нападение в американската история

Бруталната офанзива в Лас Вегас се оказа най-кървавото нахлуване с огнестрелно оръжие в американската история. По последни данни при стрелбата, която 64-годишният Стивън Падок откри, са починали 58 души, а други над 515 са ранени. Така страшната офанзива става в пъти по-кървава от случилото се в Орландо предходната година, където мъж закла 49 души в нощен клуб. И за двете брутални набези отговорност пое терористичната формация „ Ислямска страна “, напомня dailymail.co.uk.


Стивън Падок
Междувременно Съединени американски щати се разсънва в смут след нещастието в Лас Вегас. Буквално преди минути пък американският президент направи значимо послание към нацията си .

Според полицията в 22:08 часа локално време мъжът от Невада е разкрил огън от 32-ия етаж на хотел „ Мандалей Бей”, като в негова цел са се трансформирали 22-те хиляди фенове на музикалната демонстрация. В хотелската стая на Падок бяха открити общо 10 щурмови карабини. Той се самоуби преди влизането на служителите на реда.

Любителски фрагменти запечатаха суматохата по улиците на американската хазартна столица в минутите след началото на стрелбата. Първоначално имаше информация за единствено две жертви, само че доста бързо мащабът на нещастието стана явен. Възможно е броят на починалите да се увеличи още.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР