Бронирани машини и образци на стрелково оръжие и техника върху

...
Бронирани машини и образци на стрелково оръжие и техника върху
Коментари Харесай

Пропаганда на Възраждане, автомати и БТР-и: Как Стара Загора празнува Деня на детето

Бронирани машини и " мостри на стрелково оръжие и техника " върху военни джипове - това се оказа част от програмата на община Стара Загора за честване на Деня на детето.

Изваждането на автомати, миномети и военна техника на Втора Тунджанска механизирана бригада в Градската градина е проведено наред с демонстрации като " Млад пожарникар " и " Млад другар на полицията ", както и по-близки до детската възрастова група действия като учебно заведение по роботика, работилници по керамика и нареждане на мозайка, школа за изобразяване и други

По-озадачаващото е, че на същото място деятели на " Възраждане " правят открита агитация измежду децата и родителите им, като раздават листовки с логото на партията, QR-код към канала на Костадин Костадинов в YouTube и към " учебника по родинознание ", формиран от него.

От " Възраждане - Стара Загора " са се похвалили с " изненади за децата " още във вторник. Формално, листовките са отпечатани с двойно предопределение - по случай Деня на детето (1 юни) и Деня на Христо Ботев (2 юни).

" Изненадата ", която получателите на брошурите им ще получат, е директна връзка към видеоклип на Костадин Костадинов от 2022 година, когато е записал сказка за Ботев.

На финала на записа си той афишира, че в българите " тече кръвта на националните герои, само че и на националните предатели " и че всеки би трябвало да направи избор, какъвто той и " Възраждане " към този момент създали.

Същата реторика на разделяне и всяване на ненавист от трибуната на Народното събрание едвам не докара до пердах в сряда, откакто депутатката от Стара Загора Искра Михайлова ( " Възраждане " ) и навлизане в Народното събрание, в случай че се сформира постоянно държавно управление на ПП-ДБ и ГЕРБ.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР