Брокерка от Варна, на 52 г., е носителката на титлата

...
Брокерка от Варна, на 52 г., е носителката на титлата
Коментари Харесай

Брокерка от Варна: Официално съм най-красивата баба за 2023 година

Брокерка от Варна, на 52 година, е носителката на купата " Мисис Баба 2023 “. Сияна Йорданова е майка на три деца и е баба на две внучета – девойки на 6 месеца и 3 години. " Когато се прибрах във Варна, сложих короната върху тв приемника на централно място в хола. Шегувам се с брат ми, че публично съм най-красивата баба за 2023 година. Чувството е ужасно. Цялото мероприятие, вълнението, всичко е неповторимо “, сподели пред " Телеграф “ Йорданова.

Скулптури

Сияна Йорданова е работила като брокер дълги години. Хобито й е да рисува и да основава статуи. Затова и се отхвърля от брокерството, тъй като желае да се отдаде на изкуството и да продава творбите си. " Моята концепция и задача на състезанието бяха, че не знам дали ще печеля, само че желаех да се включа в идеята на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (Клуб на готините баби). Вече имам някакви хрумвания за идеята, по какъв начин да оказваме помощ на тези хора. Аз съм баба с помощта на моите внучки и с помощта на тях завоювах “.

Прецедент

Четиринадесетото издание на състезанието " Мисис Баба “ се организира за 14-и път, по традиция навръх 21 януари - Бабинден. Първа подгласничка на Сияна стана Димитринка Димитрова, на 49 година Втора подгласничка е Рада Велинова – стоматолог, на 78 години, която е горда баба на 4 внучета. Поради заболяване на тримата кандидати състезанието " Мистър Дядо “ сътвори казус. Лентата за повторно получи артистът и квалифициран богослов Васко Василев - Базилио.

С короната на Grandma Universe 2023 се окичи Лаура Лий от Сингапур. 48-годишната дама има три деца и шест внучета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР