Броени дни след първия силен мач за този сезон в

...
Броени дни след първия силен мач за този сезон в
Коментари Харесай

Лудогорец представя новите си екипи във Варна

Броени дни след първия мощен мач за този сезон в груповата фаза на Лига Европа и извоюваната точка на стадион „ Фатих Терим “ в Истанбул, Лудогорец ще показа публично новата си екипировка. Датата на взаимната конференция е 19 септември, началният час – 13:00, а мястото – магазинът на компанията в Grand Mall Varna.

Преди и след събитието всеки обожател на първенците ще може да се снима и да вземе подпис от присъстващите звезди, а уредниците са подготвили и специфични изненади за почитателите.

В чест на събитието и Лудогорец ще бъдат раздавани промоционални талони за отстъпка на всички продукти в магазина, а наред с това, един от последователите на българския първенец ще завоюва цялостен комплект публична екипировка на „ орлите “ за новия сезон. Феновете ще могат да се означават във Фейсбук в магазина на Sport Vision, а лотария всред всички декларирали наличието си ще дефинира печелившия. С чисто новия автентичен екип UMBRO щастливецът ще може да събере подписи от звездите на Лудогорец, след което да стиска палци преди семейството против немския Хофенхайм от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР