Броени дни преди дългоочаквания старт на най-позитивното шоу в родния

...
Броени дни преди дългоочаквания старт на най-позитивното шоу в родния
Коментари Харесай

Русокоса любимка на зрителите влиза в Капките СНИМКА

Броени дни преди дълго чакания старт на най-позитивното шоу в родния тв ефир „ Като две капки вода ”, нетърпението да станат ясни имената на всички тазгодишни участници е на лимита си. „ ШОУ ” разбра името на още един участник в идната конкуренция, откакто стана ясно, че първите звезди, споделили " ДА " на продуцента Маги Халваджиян, са Петя Буюклиева и Мария Илиева.

Неотдавна първи ви съобщихме и кои звезди още ще имат несъмнено наличие в топ продукцията, които ще забележим да пресъздават родни и международни музикални величия. Освен тях обаче, ето, че успяхме да научим и още едно другояче грижливо защитавано в загадка име – това на Деси Добрева, предава show.blitz.bg.

Ценната информация научихме от непосредствен другар на певицата, който няма самообладание да види къдрокосата чародейка на сцената на „ Капките ”, сигурен в блестящото й показване. „ Деси е невероятна певица и сигурно ще бъде сложна конкуренция за останалите ”, сигурен е той.

Деси Добрева, която преди години закупи известност като вокалистка в „ Шоуто на Слави ” и е пяла пред 40-хилядна аудитория на турнетата на „ Ку-ку бенд ”, е била част и от два обилни спектакъла на Нешка Робева. Ангелогласната певица интензивно взе участие и в промотирането на българската просвета в Съединени американски щати и Европа. Изнасяла е концерти в Royal Albert Hall и Astoria Hall в Лондон, както и на най-емблематичната джаз сцена в света Blue Note в Ню Йорк, Съединени американски щати.

Съвсем скоро пък ще има опцията да изяви освен гласа си, само че и актьорските заложби на сцената на „ Капките ”, които сигурно са едно от огромните шоу провокации, в които се е включвала досега в живота си.

Както към този момент е добре известно – водещи в седми сезон на „ Капките ” още веднъж ще са Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, само че този път от екипа на формата загатват, че ще има доста забавни и непредвидени изненади.

„ Ще дадем на участниците да разкрият неподозирана страна пред публиката. Свой прикрит гений ”, разясняват от екипа, без да прецизират какви нови провокации са измислили за звездите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР