Бритни Спиърс официално поиска баща ѝ да бъде заменен като

...
Бритни Спиърс официално поиска баща ѝ да бъде заменен като
Коментари Харесай

Бритни Спиърс официално поиска нов попечител от съда

Бритни Спиърс публично изиска татко ѝ да бъде сменен като неин настойник, 13 години откакто той пое надзор над живота и финансите ѝ, съобщи „ Би Би Си “.

Новият юрист на звездата подаде петиция пред съда, месец откакто певицата наруши мълчанието и разгласи, че е била принудена да взе участие в концерти срещу волята си, както и да не забременява.

В правосъдните бумаги Матю Розенхарт разказа попечителството като „ кафкиански призрачен сън “ и изиска счетоводителят Джейсън Рубин да бъде избран за настойник на имуществото на Спиърс, която има парични активи в размер на 2.7 млн. $ и непарични активи в размер на над 57 млн. $.

Този ход, в който Джейми Спиърс се чака да бъде сменен, може да е първият стадий от по-широка тактика за проучване на валидността на попечителството над щерка му. Споразумението бе основано през 2008 година, когато терзанията за психологичното здраве на Бритни накараха татко ѝ да подаде петиция до съда за законова власт над нейния живот.

В скорошна обява в Instagram звездата разгласи, че няма да пее, до момента в който татко ѝ не спре да управлява кариерата ѝ. Той на собствен ред отхвърля каквито и да било злоупотреби с щерка си и изрази терзания за нейното богатство.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР