Британският принц Хари и приятелката му, актрисата от САЩ Меган

...
Британският принц Хари и приятелката му, актрисата от САЩ Меган
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл за ръка пред фотографите

Британският принц Хари и приятелката му, актрисата от Съединени американски щати Меган Маркъл, направиха първата си същинска взаимна обществена поява.

 Снимка 314495

По-малкият наследник на английския престолонаследник принц Чарлз и звездата от сериала " Костюмари " и преди са забелязвани и фотографирани дружно, само че за първи път изгората на принца го придружи на формален ангажимент.

 Снимка 314498

Хванати за ръце, 33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл се появиха на тенис демонстрация за инвалиди в Торонто в границите на така наречен Игри на непобедимите (Invictus Games). Това са игри за военнослужещи, ранени при осъществяване на отговорностите си. Те са учредени от принц Хари през 2014 година

 Снимка 314496

Любовта на двойката пламна след срещата им на миналогодишната демонстрация в Торонто, където живее американската актриса.

 Принц Хари и Меган Маркъл за първи път дружно на събитие
Принц Хари и Меган Маркъл за първи път дружно на събитие

Принцът откри Invictus Games дружно с Мелания Тръмп и Джъстин Трюдо

Меган Маркъл участва и на церемонията по откриването на игрите в събота. Тогава обаче влюбените бяха разграничени. Актрисата седеше на няколко реда зад своя обичан, до момента в който принц Хари се намираше във ВИП ложата дружно с първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР