АН АРБЪР, Мичиган (AP) — След като студентските протести срещу

...
АН АРБЪР, Мичиган (AP) — След като студентските протести срещу
Коментари Харесай

Университетите предприемат стъпки, за да предотвратят пропалестински протестни прекъсвания на церемониите по дипломирането

АН АРБЪР, Мичиган (AP) — След като студентските митинги против войната Израел-Хамас разстройват кампуси в цялата страна, няколко огромни университета имат намерение да обезпечат това начало церемониите — радостни стадии за абитуриентите, техните фамилии и другари — минават безпроблемно този уикенд.

Няма да е елементарно. Колежите наемат спомагателна защита, ревизират присъстващите на местата и акцентират, че няма да бъдат толерирани обилни разстройства от страна на пропалестински протестиращи. В същото време те дават обещание да зачитат правата на свободата на словото, като дефинират зони за митинг.

„ Крайъгълен камък е съвършена дума “, сподели Кен Бърдик от Тампа, Флорида, описвайки дипломирането на щерка си в събота в Мичиганския университет. Той се надява огромният ден да остане неоцапан.

„ Хората могат да упражняват правата си според Първата корекция, без да нарушават или основават боязън “, сподели Бърдик за протестиращите.

Ето по какъв начин някои учебни заведения възнамеряват да балансират...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР