Британският премиер Тереза Мей e призовала депутатите от управляващата Консервативна

...
Британският премиер Тереза Мей e призовала депутатите от управляващата Консервативна
Коментари Харесай

Мей към торите: спрете да се карате или Корбин идва на власт

Британският министър председател Тереза Мей e призовала депутатите от ръководещата Консервативна партия да престанат с вътрешнопартийните различия, в случай че не желаят водените от Джеръми Корбин лейбъристи да дойдат на власт, твърди телевизия " Скай нюз ", представена от " Ройтерс ".

Предупреждението ѝ идва на фона на разнобой измежду някои министри от кабинета ѝ, които не са съгласни с позициите ѝ на договарянията за Брекзит и употребяват медиите или партийни сбирки, с цел да оферират други възможности. В някои английски медии се появиха и спекулации, че е допустимо тя да бъде провокирана.

На празненство, проведено за консерваторите, преди Народното събрание да стартира лятната си почивка, тя сподели, че не би трябвало да има " клюки и бърборене " по тематиката, предава " Скай ".

Според " Дейли мейл " и източници, участвали на празненството, Мей предизвестила депутатите: " Изборът е сред Мен и Джеръми Корбин - а него никой не го желае... Тръгвайте, починете си добре лятото и елате с подготвеност за сериозна работа. "
Телевизията твърди, че се чака Мей да предизвести министрите във вторник да сложат завършек на течовете на информация от срещите на кабинета и обществените кавги за дейности на държавното управление. Часове преди срещата източници на " Гардиън " от Народното събрание обаче споделиха, че въпреки позициите на Мей да не са застрашени до края на лятото, част от консервативните депутати заговорничат против нея с вярата тя да бъде сменена като водач и министър председател от министъра за Брекзит Дейвид Дейвис, финансовия министър Филип Хамънд или първия посланик Борис Джонсън.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР