Бритaнският крал Чарлз III може да забрани на по-малкия си

...
Бритaнският крал Чарлз III може да забрани на по-малкия си
Коментари Харесай

Крал Чарлз III може да изгони Хари от коронацията си заради Камила

Бритaнският крал Чарлз III може да забрани на по-малкия си наследник принц Хари да участва на коронацията му, в случай че Хари спомене в записките си кралицата консорт Камила. Малкият наследник на Негово величество, който се отхвърли от живота в монархията, даде обещание да разкрие цялата истина за живота си в записките. Очаква се в книгата да бъде разказан крахът на брака на родителите му Чарлз и лейди Даяна. В същото време се допуска, че записките ще обзет и личността на сегашната брачна половинка на Негово величество - кралица Камила, както и по какъв начин аферата им е повлияла на края на връзката сред Чарлз и Даяна.

Според " Daily beast " новият английски монарх е неудовлетворен от вероятността брачната половинка му да бъде коментирана от Хари.

" Почти всичко, което Чарлз е правил през последните 20 години, е имало за цел да направи Камила призната от обществеността. Той я обича, подготвен е да я пази безпределно и не може да живее без нея “, съобщи източник пред изданието.

Камила Паркър Боус-Боулс в никакъв случай не е била одобрявана добре от британците, които към момента не могат да прежалят починалата лейди Даяна Спенсър, написа " Телеграф ".

" Daily beast " също по този начин отбелязва, че крал Чарлз III търпи доста от офанзивите на Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, само че няма да им елементарни, в случай че посегнат на жена му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР