Британският боксьор Дилиън Уайт подписа договора, с който официално потвърди

...
Британският боксьор Дилиън Уайт подписа договора, с който официално потвърди
Коментари Харесай

Дилиън Уайт подписа договора за мач с Тайсън Фюри

Британският боксьор Дилиън Уайт подписа контракта, с който публично удостовери мача със сънародника си Тайсън Фюри за международната купа в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC).

33-годишният Уайт изчака за подписването на контракта до последния вероятен миг. Уайт бе избран от WBC като наложителен кандидат за пояса, само че отхвърляше да подпише контракта си, защото не бе склонен с разпределението на приходите от дуела, което съгласно английските медии е 80:20 в интерес на международния първенец Фюри.

Подписването на контракта обаче задължава двамата боксьори да излязат един против различен, като това съвсем несъмнено ще стане на 23 април на 90-хилядния стадион Уембли в Лондон. Наградният фонд на дуела е рекордните 31 милиона паунда, като Уайт ще вземе 6 милиона за присъединяване си в него и още 3 милиона, в случай че успее да детронира Фюри.

"Отдавна очаквам този мач и няма никакво значение къде и по кое време ще се удрям с него. Готов съм за мача от доста време. Единственото, което желая, е да се удрям за международната купа ", съобщи неотдавна Уайт пред Скай Спортс.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР