Британски съд иска да даде българче за осиновяване, защото родителите

...
Британски съд иска да даде българче за осиновяване, защото родителите
Коментари Харесай

Британски съд иска да даде българче за осиновяване

Британски съд желае да даде българче за осиновяване, тъй като родителите му не се грижат добре за него, оповестява изданието „ Телеграф и Аргъс”. Решението е на съд в Лийдс, макар че по този начин се рискува детето да загуби културната си еднаквост.

Съдия Сара Линч оповестява, че решението за дребното момиченце е взето по искане на обществени служащи, които настояват, че българските ѝ родители не могат да оказват добра грижа за нея.
Министерство на правосъдието: Съединени американски щати дават отговор за закрилата на отнетите осиновени българчета Социални служащи неведнъж са посещавали американското семейство и не са разкрили нередности
Британското издание не показва име на детето, само че оповестява, че то скоро ще навърши 1 година. Според обявата роднините не са съгласни момиченцето да бъде обещано за осиновяване.

По думите на обществените служащи бебето няма да е на несъмнено място при фамилията си, не може да бъде настанено при родственици и осиновяването е единствената алтернатива.

Случаят се следи от българското посолство в Лондон. Съдията е известена, че момичето има брат, който живее с дядо си в България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР