Британската министър-председателка Тереза Мей заяви, че все още се водят

...
Британската министър-председателка Тереза Мей заяви, че все още се водят
Коментари Харесай

Тереза Мей: Все още преговаряме с ЕС за бъдещите ни отношения

Британската министър-председателка Тереза Мей съобщи, че към момента се водят договаряния за политическа декларация за бъдещите връзки на Англия с Европейския съюз, съобщи Ройтерс.
 БГНЕС
Мей съобщи, че в случай че до края на планувания временен интервал през 2020 година няма цялостна договорка за бъдещите връзки на Англия с Европейски Съюз, има три разновидността за отбягване на " твърда " граница в Северна Ирландия: така наречен защитен механизъм, удължение на преходния интервал или " различни договорености ".

" Продължаваме да преговаряме за тези бъдещи връзки, с цел да реализираме положителната договорка, която считаме, че е вярна за Обединеното кралство ", сподели тя пред Народното събрание.

Мей съобщи, че в случай че Народното събрание отхвърли нейното проектоспоразумение за Брекзит, тогава Англия може изобщо да не напусне Европейски Съюз , показва Асошиейтед прес.-->

Сделката за Брекзит среща мощна опозиция от английски депутати, съгласно които съглашението ще остави страната обвързана с разпоредбите на Европейски Съюз, без тя да има думата по тях.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР