Британската гражданка Лоис Л., която бе обвинена, че по непредпазливост

...
Британската гражданка Лоис Л., която бе обвинена, че по непредпазливост
Коментари Харесай

Англичанката, която уби бебето си във Велинград, бе пусната под домашен арест

Британската гражданка Лоис Л., която бе упрекната, че по несъобразителност е предизвикала гибелта на 7-месечния си наследник във Велинград, бе пусната под “домашен арест “.
Мярката ѝ бе изменена от пазарджишкия Окръжен съд, защото в залата се разбра, че 39-годишната майка е бременна в 7-ма седмица и по тази причина служебният ѝ бранител изиска по-лека мярка за неотклонение, написа "Монитор ".
С определение в намерено съвещание магистратите постановиха, че Лоис би трябвало да търпи мярката на адреса си във Велинград на бул. „ Съединение”. Там на 8 ноември тя по нехайство изпуснала 7-месечното си момченце и му предизвикала съдбовна черепно-мозъчна контузия.
Часове по-късно в РУ-Велинград бил подаден сигнал от Филиала за незабавна здравна помощ в курортния град.
Медиците съобщили, че при тях е постъпило мъртвото бебе, докарано от родителите му. Лекарите единствено открили гибелта на детето, а обясненията на майката и на бащата Стойчо И.- 28г., от Велинград били спорни. Не след дълго правосъдните лекари открили, че гибелта на момченцето е породена вследствие на породена тежка черепно-мозъчна контузия.
В помощ на проверяващите бил изпратен и екип психолози от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.
Британската гражданка ще би трябвало да сменя квартирата си, тъй като хазяйката е предиздвикала двамата родители на починалото неуместно бебе да изоставен до момента населяваното от тях жилище. Англичанката би трябвало да показа пред съда новия си адрес. Тя има наложена възбрана за овакантяване на страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР