Британска моделка разказа как е подмамвала момичета за оргиите на

...
Британска моделка разказа как е подмамвала момичета за оргиите на
Коментари Харесай

Прелестна блондинка разказа за оргиите на Хю Хефнър и как „скаути“ му водили непълнолетни момичета

Британска моделка описа по какъв начин е подмамвала девойки за оргиите на Хю Хефнър в имението му в Лос Анджелис, където те били дрогирани и омайвани с обещания за популярност. Зои Пол е била интимна другарка на милионера и негов „ скаут “ в клубовете. Тя твърди, че най-големият плейбой в сета е имал неутолима жадност за секс даже и на 74-годишна възраст, написа в. " Сън ".    Zoe Paul lured girls to the Playboy mansion with drugs and promising them fame

Моделката описа, че Хефнър е раздавал цигари с марихуана, амфетамини и виагра, а по-късно е спал със 17 девойки за една нощ без никакви подкрепи.

 Zoe says Hugh Hefner would take drugs and have sex with up to 17 girls a night without protection

Зои се опасява, че някои от девойките, взети от клубовете, може да са били малолетни. Тя прибавя: „ Притесняваше ме това, че най-малко едно от девойките може да се оплаче, че е било дрогирано и изнасилено “.

 Zoe was one of Hefner`s girlfriends and moved into the mansion in 2002

Лондончанката Зои е била единствено на 22, когато за първи път се среща с Хефнър по време на фотосесия през 1998 година.

Той платил хонорар от 35 000 английски лири на юрист, който да ѝ изкара Зелена карта, а през 2000 година тя се преместила да живее в имението му. „ Имаше доста конкуренция сред неговите седем девойки. Всички искахме да създадем по този начин, че ние да сме най-глезените от него “, споделя още русокоската.

 Zoe said she would encourage the girls to do more things with Hugh so that she didn`t have to

„ Аз го впечатлявах с това, че вървях по клубовете и му довеждах девойки, когато излизахме на открито в средите и петъците. Оглеждах се за мацки, за които знаех, че той ще хареса, и му ги водех на масата. Не беше мъчно да паднат в клопката. Казвах им, че наподобяват като моделки и би трябвало да се снимат за Playboy. След това ги запознавах с Хю. Казвах, че са мои приятелки, с цел да не ги изритат другите девойки “, разкрива схемата хубавицата.

„ В един миг взимах едно от тях и отивахме в тоалетната. Там се правех, че и аз взимам хапче, с цел да го окуража. Казвах им, че това ще ги направи по-уверени и секси. След това ги канехме в имението, като им казвахме, че и ние по този начин сме почнали, че ще станат огромни звезди. Младите девойки са доста лесни за манипулиране. Отчаяно желаеха да са в списанието “, споделя още Зои.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР