Повече от 2500 съдебни дела са заведени досега по закона,

...
Повече от 2500 съдебни дела са заведени досега по закона,
Коментари Харесай

Guns N` Roses Аксел Роуз обвинен в сексуално посегателство през 1989 г. от бивш модел на списание Penthouse

Повече от 2500 правосъдни каузи са заведени до момента по закона, които са ориентирани към лица, работодатели или институции като лечебни заведения, обвинявайки ги в не прави задоволително, с цел да спре злоупотребата, само че голямото болшинство са заведени против щата, Ню Йорк и локалните окръзи, включващи обвинявания в корист в държавни затвори и локални затвори.

Адвокатът Алън С. Гутман сподели в изказване от името на: „ Най-просто казано, този случай в никакъв случай не се е случвал. По-конкретно, тези измислени искове са подадени ден преди приключването на крайния период за подаване в щата Ню Йорк.

„ Въпреки че той не отхвърля опцията почитател фотография, направена пътем, господин Роуз няма спомен да се е срещал или да е приказвал с ищеца и в никакъв случай не е чувал за тези измислени изказвания преди през днешния ден. Г-н Роуз е уверен, че този случай ще бъде решен в негова изгода. "

Това е последното от поредност правосъдни каузи, заведени според изтичащия Закон за оживелите пълнолетни в Ню Йорк.

Изображение: Бил Козби

Няколко правосъдни каузи, заведени преди приключването на закона

Във вторник една жена беше упрекната в дрогиране и полово малтретиране с нея, откакто й предложи да й е наставник в актьорската й кариера - присъединявайки се към повече от 60 дами, които го упрекнаха в обезчестяване, полово принуждение и полов тормоз.

Той отхвърли всички обвинявания, включващи полови закононарушения.

Говорител на 86-годишния Козби отхвърли коментар, само че предложи прозорци за ретроспекция в Ню Йорк и другаде би трябвало да бъдат затворени, тъй като са били измъчвани да преследват богати звезди, питайки: „ Кога ще спре? “

Прочетете повече от Sky News:
A$AP Роки би трябвало да бъде изправен пред съда по обвинявания, че стреля с револвер против някогашен другар
Бенджамин Менди съди Манчестър Сити за неплатени заплати по време на обвиняване в обезчестяване и полово посягане

Изображение: артист Нуно Лопес. Снимка: AP

Актьор, упрекнат в обезчестяване

Също във вторник американският публицист и режисьор А. М. Лукас упрекна артиста от White Lines Нуно Лопес, че я е упоил и изнасилил през 2006 година

Лопес отхвърли каквото и да е нарушаване и сподели, че няма да се опасява да предприеме правосъдни дейности против всеки, който се опита да оклевети го.

Изображение: Тери Ричардсън. Снимка: AP

И фотографът, който на процедура беше включен в черния лист от света на модата през 2017 година след голям брой обвинявания в обезчестяване и полово посягане, имаше ново дело, заведено против него във вторник от испанския модел Минерва Портильо.

Изображение: Продуцент на звукозапис Джими Айовин

Джейми Фокс, упрекнат в полово принуждение

, също беше съден по акта в сряда от жена, която упрекна холивудската звезда в полово принуждение, до момента в който беше в салон на покрива в Ню Йорк през 2015 година Говорител for Foxx беше потърсен за коментар.

Междувременно ветеранът от музикалната промишленост Джими Айовин беше съден от жена, която твърди, че е била полово измъчвана, принудително докосвана и подложена на полов тормоз и възмездие през август 2017 година

Говорител на Iovine сподели, че те са „ много шокирани и комплицирани “ от хипотетичното изказване, добавяйки: „ Това следствие е първото, което чуваме по този въпрос. Никой в никакъв случай не е отправял сходно изказване против Джими Iovine, нито сме се свързали с нас или сме известени за някаква тъжба от който и да било, в това число този незнаен просител преди този момент. "

Изображение: Актьорът Куба Гудинг младши в съда, откакто се призна за отговорен

Актьор, притежател на Оскар, съден от две дами

Също в сряда носителят на " Оскар " артист Куба Гудинг Джуниър беше съден от две дами, чиито обвинявания в полово посягане против звездата бяха в основата на наказателно гонене, което завърши с него през април 2022 година, само че не излежа затвор. < /p>

Адвокатите, които са представлявали Гудинг в цивилен и наказателни каузи за хипотетичното му полово непозволено държание, не дадоха отговор на настояванията за коментар.

Други, които са били съдени по закона, включват, някогашен кино продуцент, някогашен президент и хип-хоп магнат - чийто случай беше решен след един ден.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР